Pohjolan Öljykeskus

MOL öljyt ja voiteluaineet

Virallinen jälleenmyyjä

Olemme MOL Groupin virallinen jälleenmyyjä Suomessa. Meiltä saat kaikki MOL:n öljyt ja muut voiteluaineet. MOL:n tuotevalikoimassa on lähes 1000 tuotetta, joten löydämme varmasti tarpeisiisi sopivat voiteluaineet. Valikoimista löytyy tuotteita henkilöautoille, moottoripyörille, hyötyajoneuvoille sekä maatalous- ja teollisuuskoneille.

Autamme sinua valitsemaan laajasta valikoimasta oikeat tuotteet koneillesi ja laitteillesi.

Yli 100 vuoden kokemuksella

MOL:n  historia juontaa juurensa 1900-luvun alkuun ja yritys on valmistanut voiteluaineita yli sadan vuoden ajan. Yritys valmistaa ja kehittää kaikki öljyt omassa laboratoriossaan. Tuotteet ovat testattu kestämään Suomen ääriolosuhteita ja niiden kylmäkestävyys on erinomainen.

MOL:n tuotteet täyttävät uusimmat vaatimukset ja alan standardit. MOL:lla on yli 300 teollisuuden ja autoalan hyväksyntää.

MOL:n tuotteet kaikkiin voitelutarpeisiin

Kuljetus

Moottoriöljyt, vaihteistoöljyt, hydrauliöljyt, voitelurasvat ja muut tuotteet kuorma-autoille, perävaunuille ja muulle raskaalle kalustolle.

Maa- ja metsätalous

Moottoriöljyt, monikäyttöiset traktoriöljyt, vaihteistoöljyt, hydrauliöljyt, voitelurasvat ja muut tuotteet maa- ja metsätalouskoneille.

Teollisuus

Teollisuusvoiteluaineet, vesiliukoiset metallintyöstönesteet, puhtaat metallintyöstönesteet ja voitelurasvat teollisuuden käyttöön.

Henkilöautot

Moottoriöljyt, vaihteistoöljyt, voitelurasvat, jarrunesteet ja muut tuotteet henkilöautoille.

Moottoripyörät

Moottoriöljyt, jarrunesteet ja muut tuotteet moottoripyörille.

Muut ajoneuvot

Moottoriöljyt ja muut tuotteet muille ajoneuvoille

Moottoriöljyn ja voiteluaineen valintaopas