Pohjolan Öljykeskus

Pohjola Super Nafta

Lisäaine dieselmootoreille

Pohjola Super Nafta

Tehokas, vaahtoamaton lisäaine kaikille dieselmoottoreille. Puhdistaa ja voitelee ruiskutusjärjestelmän, pidentää syöttöpumppujen ja suuttimien elinikää, vähentää pakokaasupäästöjä ja optimoi moottorin tehoa. Parantaa polttoainetaloutta jopa 5%.

Sisältää korroosioinhibiittoreita poistaen vettä ja estäen polttojärjestelmän hapettumista ja syöpymistä. Super Nafta on vetykäsitelty ja sisältää parafiinin hajottajia, jotka lisäävät pakkasen kestävyyttä. Nostaa setaanilukua noin 3 yksikköä, mikä parantaa taloudellisuutta ja kylmäkäynnistysominaisuuksia. Parantaa myös dieselin laatua ja säilyvyyttä. Voidaan lisätä kaikkiin dieselmoottoreihin ja polttoöljyllä toimiviin käyttöjärjestelmiin.

Käyttökohteet

Kuorma-, rekka-, linja-, paketti- ja henkilöautoissa. Traktoreissa, puimureissa, viljankuivureissa ja muissa maatalouden koneissa. Autonosturit, trukit ja muut rakennustekniset koneet. Kaivinkoneissa, kauhakuormaajissa, kiinteistöhuolto-koneissa, murskauslaitteistoissa jne. Laivoissa, hinaajissa, meridieseleissä ja huviveneissä. Kaikissa diesel aggregaateissa ja muissa varavoimalajärjestelmissä (esim. sairaaloissa).

Annostelu

1-3 litraa Super Naftaa lisäainetta sekoitetaan 1000 litraan dieselpolttoainetta

Pyydä tarjous

040 321 9645
Palvelemme arkisin 8-16

info@pohjolanoljy.fi
vastaamme seuraavana arkipäivänä